Odoo • Image and Text

Aikuinen 10 kk - 8 vuotta

Adult Toy & Small Grain Free

Kanapohjainen | Pakkauskoot: 2 kg / 5 kg

1st Choice Grain Free Adult Toy & Small -täysravinto on kehitetty erityisesti pieni- ja kääpiökokoisille koirille, joilla on ravintoaineyliherkkyyksiä tai ruuansulatusongelmia.

Vain yksi eläinproteiinin lähde: Ravitseva ja helposti sulava kana tarjoaa kaikki välttämättömät aminohapot.

Tukee optimaalista ruuansulatusta: Ihanteellinen määrä kuitua pienille koirille bataatista, herneestä, linssistä ja pellavansiemenestä. Inkivääri ja pellavansiemen edistävät ruuansulatusta ja tukevat vastustuskykyä. Viljaton ja gluteeniton koostumus: Ei sisällä maissia, soijaa, vehnää tai riisiä. Herkullinen kana maistuu myös nirsoille koirille, nappulakoko on sopiva pienille koirille.


VALMISTUSAINEET

Kanajauho, bataatti, herne, kananrasva säilöttynä tokoferoleilla, linssi, hernetärkkelys, pellavansiemen, aurinkokuivattu sinimailasjauho, hernekuitu, luonnollinen aromi, hiivauute, sikuriuute (inuliinin lähde), kalsiumpropionaatti (säilöntäaineena), kalsiumkarbonaatti, rautasulfaatti, alfa-tokoferoliasetaatti (E-vitamiinin lähde), sinkkioksidi, yucca schidigera -uute, kuivattu hera, mangaanioksidi, niasiini, d-kalsium-pantotenaatti, A-vitamiini, kolekalsiferoli (D3-vitamiini lähde), tiamiinimononitraatti, biotiini, kuivattu piparminttu, kuivattu persilja, vihreäteeuute, kuivattu inkivääri, kuivattu ananas, natriumseleniitti, sinkkipropionaatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, B12-vitamiini, kalsiumjodaatti, mangaaniproteinaatti, kupariproteinaatti, foolihappo.


LAATUANALYYSI

Raakavalkuainen min. 28 %
Raakarasva min. 16 %
Raakakuitu max. 4,6 %
Kosteus max. 10 %
Hehkutusjäännös max. 7 %
Kalsium min. 1,2 %
Fosfori min. 0,8 %
Natrium min. 0,2 %
A-vitamiini min. 14 000 IU/kg
D3-vitamiini min. 1 500 IU/kg
E-vitamiini min. 125 IU/kg

Metabolinen energia: 3656 kcal/kgExpertise Ravitsemusasiantuntijoiden kehittämän, erittäin korkealaatuisen 1st Choice Grain Free Adult Toy & Small -täysravinnon koostumus on tasapainoinen ja mukautettu herkän, pienen aikuisen koiran kokoon, elämänvaiheeseen ja erityistarpeisiin.

Optimal Digestion Ihanteellinen liukenevien ja liukenemattomien kuitujen suhde tehostaa suoliston toimintaa ja parantaa jätösten laatua. Viljaton, kanaa sisältävä koostumus on helposti sulava ja pyrkii vähentämään viljoista johtuvien allergioiden riskiä.

Tasty+ Tuotteen reseptistä on kehitetty erittäin maistuva pienten rotujen usein valikoivaan makuun ja mieltymyksiin.


IKÄ LEMMIKIN PAINO
KG
SUOSITELTU PÄIVÄANNOS
GRAMMOJA

1-8 vuotta

0.5 - 1
1 - 1.5
1.5 - 3
3 - 5.5
5.5 - 9.5
9.5 +
15 - 25
25 - 35
35 - 60
60 - 95
95 - 145
145 + 60 /5 kg

1 Mittakuppi = 250 ml = 100 g

METABOLINEN ENERGIA:

366 kcal / Mittakuppi
366 kcal / 100 g