Odoo • Image and Text

Iäkäs yli 6 vuotta 

Senior Medium & Large Breeds

Kanapohjainen | Pakkauskoot: 14 kg

Täysravinto ikääntyville, yli 6-vuotiaille keskikokoisille ja suurille koirille. Tämän ravintoarvoiltaan tasapainotetun ja maistuvan ruuan pääraaka-aineena on käytetty kanaa.

L-karnitiini ja auringonkukkaöljy auttavat polttamaan rasvaa, samalla kun prebiootit sekä inkivääriuute edistävät ruuansulatusta. Murea nappula helpottaa pureskelua.

1st Choice Medium & Large Breeds -täysravinto on erityisesti suunniteltu ikääntyvien keski- ja suurikokoisten koirien ravitsemustarpeisiin. Se sisältää niveliä tukevia ainesosia sekä antioksidantteja terveyteen ja elinvoimaan.

- Sisältää runsaasti ravitsevaa kananlihaa
- Lisätty glukosamiinia ja kondroitiinia nivelterveyden tueksi
- L-karnitiini tukee kehon rasva-aineenvaihduntaa
- Prebiootit ja inkivääriuute edistävät ruuansulatusta
- Antioksidantit auttavat estämään tai hidastamaan soluvaurioita ja korkeaan ikään liittyviä sairauksia
- Auttaa ylläpitämää hammasterveyttä ja raikastamaan hengitystä
- Murea nappula helpottaa pureskelua


VALMISTUSAINEET

Kananlihajauho (18 %), kuivattu peruna, ohrasuurimot, kaurasuurimot, panimoriisi, kananrasva kuivattu juurikasmassa, tomaatin kuivattu puristusjäte, kananmaksahydrolysaatti, kokonainen pellavansiemen (omega- 3-rasvahappojen lähde), silliöljy (DHA:n lähde), suola, hiivauute (mannaanioligosakkaridien lähde), sikuriuute (frukto-oligosakkaridien lähde, luonnon prebiootti), liivate, katkaravun ja taskuravun kuori (glukosamiinin lähde), Uuden Seelannin vihersimpukka (glykosaminoglykaanin (GAG) lähde), merimakkara (kondroitiinin lähde), Yucca Schidigera -uute, kuivattu merilevä, kuivattu vihreän teen uute, kuivattu viherminttu, kuivattu persilja, auringonkukkaöljyuute, inkivääriuute.


LAATUANALYYSI

Raakavalkuainen 18% min
Raakarasva 10% min
Raakakuitu 4.5% max
Kosteus 10% max
Hehkutusjäännös 8% max
Kalsium 0.8% min
Fosfori 0.6% min
A-vitamiini 23 000 IU/kg min
D3-vitamiini 2000 IU/kg min
E-vitamiini 140 IU/kg min
C-vitamiini 170 mg/kg min
Glukosamiinisulfaatti 500 mg/kg min
Kondroitiinisulfaatti 250 mg/kg min


 


Joint +: Glukosamiini, kondroitiini ja kollageeni edistävät nivelten sekä rustojen terveyttä. Tästä on apua erityisesti nivelvaivoista kärsiville koirille.
Denta +: Ylivoimainen vihreäteeuutteen, hyvin imeytyvän C-vitamiinin, selluloosan, piparmintun ja persiljan seos pitää hengityksen raikkaana ja suun terveenä.
Antioxidants: Voimakkaat antioksidantit, kuten C- ja E-vitamiini, ennaltaehkäisevät sekä hidastavat sydänsairauksiin, lihasten surkastumiseen, diabetekseen, syöpään sekä muihin terveysongelmiin vaikuttavaa hapettumista.


IKÄ LEMMIKIN PAINO SUOSITELTU PÄIVÄANNOS
GRAMMOJA

yli 6 vuotta

9.5-15.5
15.5-22.5
22.5-33.5
33.5-45.5
45.5 +
 
165-225
225-300
300-405
405-500
500 + 50g/5kg
 

1 Mittakuppi = 250 ml = 110 g

METABOLINEN ENERGIA:

425 kcal / Mittakuppi

386 kcal / 100 g