Odoo • Image and Text

Aikuinen 1 - 7 vuotta

Grain Free Medium & Large

Kanapohjainen | Pakkauskoko 12 kg

Viljaton täysravinto keski- ja suurikokoisten koirarotujen aikuisille koirille. 1st Choice Grain Free Adult Medium & Large -täysravinto on kehitetty erityisesti keski- ja suurikokoisille koirille, joilla on ravintoaineyliherkkyyksiä tai ruuansulatusongelmia.

1st Choice Grain Free Adult Medium & Large -täysravinnon lyhyt ja konstailematon valmistusaineluettelo koostuu tarkkaan valituista raaka-aineista, jotka ovat helposti sulavia ja ehkäisevät ruoka-aineyliherkkyyksiä. Erityinen koostumus tasapainottaa ruuansulatuskanavan toimintaa ja on hellävarainen kaikkein herkimmällekin vatsalle. Nappulakoko on ihanteellinen keski- ja suurikokoisille koirille.  

Vain yksi eläinproteiinin lähde: Ravitseva ja helposti sulava kana tarjoaa kaikki välttämättömät aminohapot.

Tukee optimaalista ruuansulatusta: Ihanteellinen määrä kuitua keski- ja suurikokoisille koirille bataatista, herneestä, linssistä ja pellavansiemenestä. Kuidut edistävät ruuansulatusta ja saavat aikaan miellyttävän kylläisyyden tunteen. Nappuloiden koko on sopeutettu keski- ja suurikokoisille koirille. Riittävä pureskelu ja hitaampi syöminen on eduksi ruuansulatuskanavan toiminnalle. Inkivääri ja pellavansiemen edistävät ruuansulatusta ja tukevat vastustuskykyä.

Viljaton ja gluteeniton koostumus: Ei sisällä maissia, soijaa, vehnää tai riisiä.

Tukee nivelten ja rustojen terveyttä: Glukosamiini ja kondroitiini tukevat niveliä ja rustoja. E-vitamiini hidastaa solujen vanhenemista ja auttaa ehkäisemään infektioita.


VALMISTUSAINEET

Kanajauho (kondroitiinisulfaatin lähde), bataatti, herne, kananrasva säilöttynä tokoferoleilla, linssi, hernekuitu, aurinkokuivattu sinimailasjauho, hernetärkkälys, pellavansiemen, luonnollinen aromi, hiivauute, kalsiumkarbonaatti, monokalsiumfosfaatti, sikuriuute (inuliinin lähde), kalsiumpropionaatti (säilöntäaineena), rautasulfaatti, glukosamiinihydrokloridi, alfa-tokoferoliasetaatti (E-vitamiinin lähde), sinkkioksidi, yucca schidigera -uute, kuivattu hera, mangaanioksidi, niasiini, d-kalsium-pantotenaatti, A-vitamiini, kolekalsiferoli (D3-vitamiini lähde), tiamiinimononitraatti, biotiini, kuivattu piparminttu, kuivattu persilja, vihreäteeuute, kuivattu inkivääri, kuivattu ananas, natriumseleniitti, sinkkiproteinaatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, B12-vitamiini, kalsiumjodaatti, mangaaniproteinaatti, kupariproteinaatti, foolihappo.


LAATUANALYYSI

Raakavalkuainen min. 28 %
Raakarasva min. 16 %
Raakakuitu max. 5,5 %
Kosteus max. 10 %
Hehkutusjäännös max. 7 %
Kalsium min. 1,3 %
Fosfori min. 0,8 %
Natrium min. 0,18 %
A-vitamiini min. 14 000 IU/kg
D3-vitamiini min. 1 500 IU/kg
E-vitamiini min. 125 IU/kg
Glukosamiini min. 500 mg/kg
Kondroitiinisulfaatti min. 300 mg/kg.

Metabolinen energia: 3623 kcal/kgExpertise: Ravitsemusasiantuntijoiden kehittämän, erittäin korkealaatuisen 1st Choice Grain Free Adult Medium & Large -täysravinnon koostumus on tasapainoinen ja mukautettu herkän, keski- tai suurikokoisen aikuisen koiran kokoon, elämänvaiheeseen ja erityistarpeisiin.
Optimal Digestion:  Ihanteellinen liukenevien ja liukenemattomien kuitujen suhde tehostaa suoliston toimintaa ja parantaa jätösten laatua. Viljaton, kanaa sisältävä koostumus on helposti sulava ja pyrkii vähentämään viljoista johtuvien allergioiden riskiä.
Joint Support+: Glukosamiini ja kondroitiini tunnetaan niiden myönteisestä vaikutuksesta rustojen ja nivelten terveyteen.


IKÄ LEMMIKIN PAINO
KG
SUOSITELTU PÄIVÄANNOS
GRAMMOJA

1-7 vuotta

1.5 - 5.5
5.5 - 9.5
9.5 - 15.5
15.5 - 22.5
22.5 - 33.5
33.5 - 45.5
45.5 +
35 - 95
95 - 145
145 - 210
210 - 280
280 - 375
375 - 470
470 + 40 /5 kg

1 Mittakuppi = 250 ml = 95 g

METABOLINEN ENERGIA:
344 kcal / Mittakuppi

362 kcal / 100 g